23 mars 2006

Presskonferens

Idag (23/3) höll toppkandidaterna för Centerpartiet i Malmö presskonferens, dels för att presentera kommun- och regionlistorna officiellt, dels för att ge en första samlad uppvisning för massmedia. Både Sydsvenskan och Skånska Dagbladet (i SkD:s fall både nyhetsreporter och ledarskribenter) var på plats, så kolla gärna båda tidningarna imorgon!

Annars känns det verkligen som att våren bröt igenom isen (bokstavligt talat) på allvar idag. Malmö badade i härlig vårsol. Det gav en föraning om vad som komma skall. När värmen kommer ska vi malmökandidater ut på gatorna och möta väljare så det står härliga till.

1 kommentar:

Malte Lewan sa...

Sånt där borde absolut tv-sändas eller åtminstone webbsändas. Hur ska vi annars kunna få ett levande politiskt liv här i regionen? Praktiskt taget allt tv-sänt har s k "riksintresse" idag och sänds på rikskanalerna. Sydasvenskan har ibland kört lokala presskonferenser i sport på sin webb-tv.

Om inte annat kunde c självt spela in och visa på sin lokala webb. Landskronamoderaterna har en intressant idé på gång på http://www.landskronamoderaterna.se/index.php?val=mtv . Något för framtiden?