12 maj 2006

Fler onödiga diskussioner om Sverigedemokraterna

Svenska Dagbladet meddelade i onsdags (ej fritt på nätet) att flera riksdagspartier är positivt inställda till en överenskommelse på riksplanet om att aldrig godta lokala och regionala majoriteter med Sverigedemokraterna som underlag. Partisekreterare från socialdemokraterna, moderaterna, folkpartiet och centerpartiet uttalade sig positivt.

Sydsvenska Dagbladets ledarredaktion stödjer överenskommelser om bojkott, medan Kvällspostens Peter J Olsson är kritisk.

Jag anser det vara helt obegripligt att de etablerade partierna nedlåter sig till sådana spekulationer innan valet är över. Det är rent ut sagt hål i huvudet. På silverfat serveras Sverigedemokraterna ett hett eftertraktat sigill som underdogs - som utfrysta utmanare av "systemet". Det är just vad de eftertraktar!

Både alliansen och vänsterkartellen borde koncentrera sig på att försöka vinna valet, istället för att ägna sig åt fega helgarderingar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Förståeligt om SvD:s framryckning leder till valfrossa och en viss rädsla. Här är ett gyllene tillfälle för dig som vill vara en ledare . Börja att agera som en sådan och visa att du kan!